Andrea Smit Makelaardij o.g.
Stationsweg 19
9781CE Bedum
Telefoon: 050-3015152

De Aankoop van een woning

Als makelaarskantoor kunnen wij u begeleiden en adviseren bij het AANKOPEN van een woning. Als u zich via onze site vrijblijvend en kosteloos aanmeld als zoeker, krijgt u regelmatig ons eigen aanbod per mail toegezonden. Het verplicht u tot niets.

Als u meer wilt zijn dan een zoeker en gericht uitkijkt naar een woning, dan kunt u zich in laten schrijven als aankoopklant. Aan de hand van het door u opgegeven zoekprofiel krijgt u passende woningen aangeboden onder andere uit het “Funda” aanbod en het aanbod wat in de stille verkoop is. Wanneer u denkt een passende woning gevonden te hebben gaan wij met u mee voor een bezichtiging als aankoopmakelaar.

Vervolgens adviseren en begeleiden wij u bij het verdere verloop van de aankoop; de bouwkundige beoordeling, de onderhandelingen, de financiering en het transport bij de notaris. Kortom; onze begeleiding gaat van het begin tot het eind.

Elk eerste gesprek is vrijblijvend en zonder kosten. Wij ontvangen u graag om samen met u een passend zoekprofiel te bepalen. Hiermee wordt u aankoop klant en krijgt u onze volledige ondersteuning.